Galgar och sittbänkar för privat & offentlig verksamhet

I butiker som säljer kläder finns det stor anledning att investera i säljande galgar. Eftersom nästan alla kunder som köper ett plagg också kommer att få med sig en galge hem så är det lämpligt att också ha sin företagslogo tryckt på galgen. För de butiker som enbart vill ha en funktionell galge för sina kläder är givetvis plastgalgar och trägalgar det givna valet beroende på vilket klädesplagg det handlar om.galgar

De flesta vet att en bra galge ska kunna hålla plagget uppe utan att det glider av. Den ska heller inte ha vassa kanter som kan riva i tyget. Här gäller det alltså att välja något som både är skonsamt och fyller som funktion och bär upp plagget på ett bra sätt.

I butiker som säljer kläder är det också klokt att investera i sittbänk för omklädningsrum eftersom det gifta par många gånger besöker dem, och mannen brukar bli trött i benen då det kan ta ett tag om flera olika kläder ska provas. Sittbänkar är också perfekta att ha i offentliga lokaler och på företag.

Vid ingången till byggnader eller mottagningar så kan tamburmajor för hall vara den möbel som en besökare möter först. Detta gör att det är viktigt att välja en tamburmajor som har rätt kapacitet för det anteciperade besökarantalet. Självklart bör även en mängd klädgalgar inhandlas så att besökaren kan hänga av sig kläderna och gå in i lokalen för ett ärande. Många offentliga verksamheter saknar tillräckligt möblemang för att tillfredsställa de besökare som kommer. Även om man inte tänkt göra ett större inköp finns det orsaker att åtminstone skaffa hatthyllor, skohyllor och klädkrokar så att man är säker på att alla kan hänga av sig kläderna. Självklart gäller det enbart platser där det finns en stort flöde av människor.

För att kunna införskaffa alla de möbler som behövs för de kommuner och offentliga verksamheter bör en återförsäljare kontaktas så att de kan inhandlas. Vi vet att många det finns många duktiga designers som arbetar hårt med att få ut funktionella varor på marknaden.

Frågan du bör ställa dig är om det inte behövs en uppdatering i din lokal?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *